cover podcastshow Blind geproefd aflevering 10

laatste Episode

Ask me anything

Een aflevering waarin ik het eens niet voor het zeggen had. Tenminste: jullie bepaalden volledig zelf de inhoud van deze ask me anything-episode waarin ik een groot deel van jullie wijnvragen beantwoord. Over biowijn, natuurwijn, wijngaarden langs de snelweg en andere mysteries rond wijn. En ik mag ook wat babbelen over mijn eigen favorieten!

Alle Episodes

Blind geproefd seizoen 01 episode 10 – ask me anything

Blind geproefd seizoen 01 episode 10 – ask me anything

seizoen 01 episode 10 usechatgpt init successAsk me anything usechatgpt init success usechatgpt init success  Een aflevering waarin ik het eens niet voor het zeggen had. Tenminste: jullie bepaalden volledig zelf de inhoud van deze ask me anything-episode waarin...

Blind geproefd seizoen 01 episode 09 – Kleur bekennen

Blind geproefd seizoen 01 episode 09 – Kleur bekennen

seizoen 01 episode 09 usechatgpt init successKleur bekennen usechatgpt init success usechatgpt init success  Wat vertelt de kleur van wijn je over de smaak, de stijl en de leeftijd? Hoe weet je of een wijn te oud is, gewoon door er naar te kijken? Kan je witte...