Blind Geproefd.
De podcast

In Blind geproefd deel ik mijn ervaringen en tips over hoe je betere wijn vindt voor minder geld, over vooroordelen tegenover vrouwen en wijn en hoe je alfamannetjes onder tafel drinkt … euh… praat.

Als wijn coach heb ik een duidelijke missie: meer vrouwen aan de wijn! Gedaan met middelmatige, cheepo wijntjes, klaar voor het echte werk.

Weg met middelmatigheid, tijd voor kwaliteit en hoe dat niet per sé meer hoeft te kosten. Leer bij over wijnstijlen, over truken van de foor in wijnmarketing en welke flesjes je beter links laat liggen. Met een flinke dosis humor en zelfrelativering help ik je op weg om een echte wijnkenner te worden.

Als jij klaar bent om voor meer kwaliteit te gaan tegen minder geld en hoe je dat best aanpakt, abonneer je dan nu op deze smaakvolle podcast.

cover podcastshow blind geproefd
cover podcastshow Blind geproefd aflevering 10

laatste Episode

Ask me anything

 

Een aflevering waarin ik het eens niet voor het zeggen had. Tenminste: jullie bepaalden volledig zelf de inhoud van deze ask me anything-episode waarin ik een groot deel van jullie wijnvragen beantwoord. Over biowijn, natuurwijn, wijngaarden langs de snelweg en andere mysteries rond wijn. En ik mag ook wat babbelen over mijn eigen favorieten!

Shownotes

Highlights van deze episode

 • biowijn en natuur(lijke) wijn
 • hoe gezond zijn wijngaarden naast een snelweg?
 • mijn persoonlijke favorieten
 • welke wijn past het best binnen een dieet?
 • wijnen van Campania

  links, tools & resources

  Wachtlijst wijn workshops

  Laat hier je naam en e-mailadres achter en hoor het als eerste wanneer er nieuwe wijn workshops aankomen

  Recente Episodes

  Claire wijst naar de Wijnquiz

  Big Summer Barbie' Quiz

  Hoeveel weet jij al over BBQ- en zomerwijn? Deze quiz is gemaakt om je wijnkennis te testen en je te doen ontdekken hoeveel je eigenlijk al weet over zomerwijn en wat je best schenkt bij zomerse temperaturen.
  Schenk jezelf een glas in en doe de quiz. Santé!