cover podcastshow Blind geproefd aflevering 9

seizoen 01 episode 10

Ask me anything

 

Een aflevering waarin ik het eens niet voor het zeggen had. Tenminste: jullie bepaalden volledig zelf de inhoud van deze ask me anything-episode waarin ik een groot deel van jullie wijnvragen beantwoord. Over biowijn, natuurwijn, wijngaarden langs de snelweg en andere mysteries rond wijn. En ik mag ook wat babbelen over mijn eigen favorieten!

Luister nu naar episode 10: Ask me anything

Shownotes

Highlights van deze episode

 • biowijn en natuur(lijke) wijn
 • hoe gezond zijn wijngaarden naast een snelweg?
 • mijn persoonlijke favorieten
 • welke wijn past het best binnen een dieet?
 • wijnen van Campania

  links, tools & resources

  Wachtlijst wijn workshops

  Laat hier je naam en e-mailadres achter en hoor het als eerste wanneer er nieuwe wijn workshops aankomen

  Laat een review achter

  review op Apple Podcast
  review op Checkpod

  Luister in je podcast player

  via Spotify
  via Apple Podcasts
  via Google Podcasts

  Claire wijst naar de Wijnquiz

  Big Summer Barbie' Quiz

  Hoeveel weet jij al over BBQ- en zomerwijn? Deze quiz is gemaakt om je wijnkennis te testen en je te doen ontdekken hoeveel je eigenlijk al weet over zomerwijn en wat je best schenkt bij zomerse temperaturen.
  Schenk jezelf een glas en doe de quiz. Santé!