cover podcastshow Blind geproefd aflevering 1

seizoen 01 episode 01

Ciao!

 

Als student treinde ik vroeger steevast op zondagavond terug naar mijn kot in Antwerpen, maar niet voordat er samen werd gegeten. En daar hoorde àltijd een goeie fles wijn bij. Het was daar dat ik ‘spoiled for life‘ geraakte, want goeie wijn werd mijn referentiekader. Groot was mijn frustratie toen ik, eenmaal op kot, niet diezelfde goeie wijn terug vond in de supermarkt en wanneer ik zelf wijn moest kiezen. Ik was er helemaal klaar mee om wijn te kiezen op goed geluk en op basis van een mooi etiket.
Luister hier hoe ik dat aanpakte!

Luister nu naar episode 01: Ciao!

Shownotes

Highlights van deze episode

  • wat de aanleiding was om mijn eerste  wijncursus te gaan volgen
  • mijn ervaringen als een van de enige dames temidden van al dat testosteron
  • Europese wijn versus wijn tot de Nieuwe Wereld

Laat een review achter

review op Apple Podcast
review op Checkpod

Luister in je podcast player

via Spotify
via Apple Podcasts
via Google Podcasts