fbpx

Je e-book is in the pocket

Ga zo meteen naar je inbox, want daar vind je jouw e-book waarin ik de grootste mysteries van wijnlabels onthul. Maar voor je gaat …

 

Meer wijntips en -advies?

Op 5 mei om 20:00u geef ik de wijnworkshop ‘Word een wijnkenner vanuit je luie zetel!’, volgepakt met essentiële tips en hacks die jou helpen om de wijn te vinden die jij lekker vindt, ook in de supermarkt! Schrijf je nu alvast in en verzeker jezelf van je plekje.

genoteerd

Ga zo meteen naar je inbox, want daar vind je jouw e-book waarin ik de grootste mysteries van wijnlabels onthul. Maar voor je gaat …

 

Meer wijntips en -advies?

Op 5 mei om 20:00u geef ik de wijnworkshop ‘Word een wijnkenner vanuit je luie zetel!’, volgepakt met essentiële tips en hacks die jou helpen om de wijn te vinden die jij lekker vindt, ook in de supermarkt! Schrijf je nu alvast in en verzeker jezelf van je plekje.

Ongeduldig?

In afwachting kun je me ook al volgen op waar ik praktische wijntips geef. ’t Is de moeite. Maar je hoeft me niet op mijn woord te geloven.
Dit zegt An D. erover:

An D. foto

“Ik weet niks over wijn. Ik ben echt de typische ‘mooi-etiket-wijnkoper’. Maar sinds ik Claire en haar hands-on tips in haar Instastories volg (loooove de incognito-in-Delhaize-videootjes!) leer ik elke keer hoe ik beter wijn kan kiezen. En ik merk dat ik minder naar het mooie etiket kijk en vaker de achterkant van een label begin te lezen.”

WSET certified wijnprofessional én Italië-gek

Ciao, ik ben Claire, woman on a mission! Zot van all things Italian en wijnaficionada is het mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen – mannen welkom, we zijn inclusief – te helpen met zelf goeie en lekkere wijn te kunnen kiezen en niet langer genoegen te nemen met middelmatige wijn. Let’s get this wine revolution started!