fbpx
Chianti Queens - Online basiscursus wijn

Transformeer van wijnliefhebber in wijnkenner en geef je wijnkennis een stevige upgrade

Chianti Queens wijncursus
  • Je wil graag een lekker flesje meenemen in de supermarkt, maar je voelt je overwhelmed door het overaanbod van flessen en wijnlabels ziet (hoe moet ik dààr nu tussen kiezen?)
  • Je weet niet waar je op moet letten bij het uitkiezen van een fles wijn, dus je gaat voor de fles met een tof wijnetiket (die moet vast goed zijn, toch?)

  • Je bent vaak teleurgesteld met je keuze wanneer je de wijn uiteindelijk proeft (wel oké, maar niet wauw)
  • Je krijgt al klamme handjes wanneer je op restaurant de wijnkaart in handen krijgt (en bent allang blij als je een naam of woord ziet dat je kent – oef!)

  • Je kiest telkens opnieuw wat je kent,Chardonnay, am I right? – want dat is veilig, en je zou nu graag ook wel eens iets anders drinken, maar het ontbreekt je aan kennis

 

I hear you. Ik stond ooit op exact dezelfde plek als jij nu. En ik weet wat jij nodig hebt. Laat je naam achter op de wachtlijst hieronder en ik hou je op de hoogte wanneer ik mijn wijncursus opnieuw lanceer (mei 2022).

Kristin cursist Chianti Queens

 

“Ik heb al vanalles opgestoken van de cursus! Zoveel info, heel fijn!  Je voelt ook dat Claire heel vertrouwd is met de materie, het ligt heel dicht bij haar, waardoor het super naturel overkomt en op geen enkel moment te technisch wordt.”

Kristin Berckmans

Stefanie cursust Chianti Queens

 

“Chianti Queens was super interessant! Het gaat me zeker helpen om de wijnbeschrijvingen te maken voor ons restaurant en ook in het ontdekken en beoordelen van nieuwe wijnen. Ik heb pas een boek over wijn gekocht voor mijn vriend en na jouw cursus was het allemaal meer begrijpbaar 🙂 haha.”

Stefanie Billieteigenaar restaurant Peper (Gent)

WSET certified wijnprofessional én Italië-gek

Ciao, ik ben Claire, woman on a mission! Zot van all things Italian en wijnaficionada is het mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen – mannen welkom, we zijn inclusief – te helpen met zelf goeie en lekkere wijn te kunnen kiezen en niet langer genoegen te nemen met middelmatige wijn. Let’s get this wine revolution started!