fbpx
Online cursus Italiaanse wijn

Word een (Italiaanse) wijnkenner en vind de wijnen die jij lekker vindt

Claire met fles wijn

Voel jij je verloren in de wijnafdeling van de supermarkt of krijg je ’t al benauwd wanneer de ober met een wijnkaart aan komt zetten? Heb je op reis in Italië een fantastische wijn gedronken, maar weet je bij benadering niet meer welke druif of regio precies, laat staan dat je ‘m terug zou vinden?

Ben je klaar om vanaf nu enkel nog goede wijn te kiezen die jij lekker vindt? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Want op 16 augustus openen de deuren van mijn online cursus over Italiaanse wijn!

Ontdek jouw smaakprofiel en kies wijn met de zelfzekerheid van een sommelier.

Chianti Queen Claire

Een online wijncursus zonder moeilijk vakjargon of technische shizzle, maar wel een praktische, hands-on cursus waar je écht iets aan hebt. Een eenvoudige, maar duidelijke wijntraining die jou helpt je eigen smaakprofiel te ontdekken en zelfzeker wijn te kiezen, te kopen en te schenken.

Ik deel in mijn cursus alle kennis die ik door de jaren heen als wijnprofessional heb opgedaan en die jou verandert van een wine dummy in een wijn-afficcionada.

Ik wil vooral graag àl die kennis met jou delen in mijn online cursus over Italiaanse wijnen.
Daarin kom jij alles te weten over:
⭐️ hoe je wijn proeft
⭐️ waar je op moet letten bij het kiezen van een fles wijn
⭐️ hoe je een wijnetiket leest
⭐️ je eigen smaakprofiel bepalen – bye bye Chardonnay, hallo Vermentino!
⭐️ hoe je zelfzeker wijn bestelt op restaurant

Zet nu al je naam op de wachtlijst en sta als eerste in de rij wanneer het zo ver is.
Geef ik een korting voor de mensen op de wachtlijst? Hmmm … oké dan!

Maandag 16 augustus openen de deuren van mijn Italiaanse wijncursus. Wie op de wachtlijst staat verzekert zich alvast van een su-per-mooie korting (al zeg ik het zelf, ha!), dus het loont om je naam nu al op die lijst te zetten. Gewoon even doen. ’t Wordt interessant, beloofd.